Zoeken naar vintage kleding verkopen

no vintage phobia vintage, accessoires, betaalbare kunst, tweedehands en premium merken voor relaxte prijzen.
no vintage phobia. No vintage phobia verkoopt vintage, accessoires, betaalbare kunst, tweedehands en premium merken voor relaxte prijzen. Elke zaterdag open, elke week nieuwe items! No vintage phobia is gevestigd in de loods van Vrieshuis14. Vrieshuis14 verkoopt alles als het maar oud is. Retro, art deco, art nouveau, Amsterdamse School, en Industriële producten. shop coming soon. inbreng kleding en voorwaarden.
gratis auto verkopen op internet
Getest: vijf platforms om online kleding te verkopen Zaailingen.
Ik kende Letgo en Swapp ook nog niet, maar nu ik dit heb gelezen, ga ik het ook niet proberen. Ik gebruik zelf meestal Facebook om kleding te kopen of verkopen, maar dan in de wat grotere groepen, zoals Uitverkoop of Bohemian Marketplace. Dat is dus vaak wel met verzendkosten, maar het werkt wel. Ik heb trouwens nog nooit kleding gekocht via Marktplaats. Leuk dat jij daar zo veel succes had! Moet ik misschien ook maar eens proberen. 14 juni 2017 at 2006: Beantwoorden. Misschien dat specifiekere Facebookgroepen wel beter werken dan groepen waar mensen ook hun tuinstoelen op zetten, haha. Goed om te horen dat het jou daar beter lukt. Ik zal die groepen eens opspeuren, want ik heb nog nooit mooie kleding op Facebook gezien. Op Marktplaats kun je in ieder geval heel veel vinden. Ik heb nog niet goed gekeken, maar kan me voorstellen dat dat meer mainstream merken zijn dan vintage ofzo.
vintage meubelen antwerpen
Studenten starten marktplaats voor vintage fashion WUR.
Studenten starten marktplaats voor vintage fashion. 15 januari 2014. Tweedehands kleding kopen en verkopen via internet is enorm populair. Drie studenten Bedrijfs en Consumentenwetenschappen van Wageningen University hebben daarom besloten een soort marktplaats voor tweedehands mode te lanceren: unitedwardrobe.nl. Woensdag 15 januari kunnen daar de eerste kledingstukken worden verhandeld.
kleding verkopen online
Verkopen via VintyWomen VintyWomen.
Artikelen met een verkoopwaarde lager dan 2500., Merken als HM, Zara etc. Beschadigde, vieze of afgedragen kleding. Aangepaste kleding of artikelen zonder label. Kleding die niet in het huidige modebeeld past. Hoe werkt het? Verkopen via VintyWomen. Volg ons op.:
internet marketing bureau
REBELLE Koop Second Hand Mode.
REBELLE is jouw nieuwe online platform voor hoogwaardige luxe artikelen. Hier kun je jouw favoriete designer items kopen en verkopen. Wij bieden je een breed spectrum aan kwalitatief hoogwaardige damesmode, geliefde vintage-artikelen en speciale collectiestukken, die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Van Isabel Marant tot Prada wie geen zin heeft in een drukke rommelmarkt of ingewikkelde verkoopprocessen is bij REBELLE op de juiste plaats. Meer over REBELLE. Jouw marktplaats voor tweedehands tassen, schoenen en accessoires. Bij REBELLE vind je naast luxueuze kleding ook hippe tweedehands designertassen, zeldzame vintage tassen of hét kledingstuk van het seizoen.
United Wardrobe.
De beste designer vintage koopjes van Doetinchem 2ndTime Tweedehands Designerkleding.
De styliste van 2NDTIME is uiteraard ook aanwezig. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 2NDTIME op nummer 0314 645862. Houd jij van trendy vintage kleding en accessoires kom dan naar 2NDTIME Shiny Sparkly Boutique voor dé shopping experience!
Kleding verkopen via Instagram in 10 stappen Laura en James.
Ik ben net begonnen om mijn zelfgemaakte sieraden te verkopen ook op etsy.com. Mijn instagram account. 6 september 2016 om 0844.: Leuk Miriam, veel succes! 18 september 2016 om 1411.: Bedankt voor je tips. Ik verkoop op insta vintage merkleding voor dames.
Appel Ei Tweedehands Kleding Kopen en Verkopen.
Appel Ei speelt al meer dan 15 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding. Onze mode en milieubewuste klanten verkopen hun voormalige favoriete kleding; shoppen naar unieke modeartikelen voor leuke prijzen, en helpen hun medemens en het milieu door het recyclen van kleding.

Contacteer ons