Op zoek naar vintage kleding nijmegen?

Uniek kledingproject van Vintage People Informatie en Inspiratie.
Naast het aanbieden van kleding is het ook de bedoeling om de seniore verkopers het verhaal te laten vertellen achter het kledingstuk. De organisatoren van Bureau Twintig zien de kledingmarkt ook als een sociaal contactmoment én het is natuurlijk een leuke manier om een centje bij te verdienen. Door de twee leeftijdsgroepen met elkaar in contact te brengen denkt de organisatie wellicht jongeren enthousiast te maken voor werken met de senioren. Deelnemen aan vintage people. De kledingmarkt vindt plaats op zaterdag 25 april aanstaande in Nijmegen bij Oud Burgeren Gasthuis OBG 10.00-12.30 uur en bij De Vijverhof 13.00-15.30 uur.
adwords
Kringloopwinkel Vintage and More Malden.
0 Plaats als eerste een beoordeling. Kringloopwinkel Vintage and More is gevestigd in het Gelderse Malden. De winkel is een stichting met als doel arbeidsparticipatie en het hergebruiken van goederen om de afvalstroom te verminderen. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan tweedehands goederen waaronder huisraad, meubels, kleding, elektronica, speelgoed en boeken.
VPN
Vintage kwaliteitskleding Nijmegen.
Kleding die we niet kunnen verkopen haal je weer op zodra je hier bericht over krijgt. Je kunt rekenen op onze zorgvuldigheid en proffessionaliteit, maar inbreng is op eigen risico. In geval van diefstal of beschadiging vergoeden wij niks. Wij prijzen niks af zonder overleg. Ook schoenen, riemen en accessoires zijn welkom. Vraag maar de voorwaarden voor je een afspraak maakt! VINTAGE SECOND HAND. Zien wat in de winkel hangt? Word lid van onze facebook-verkoopgroep! BEKIJK OP FACEBOOK. KUNST, DESIGN MODE. MEUBELS OP MAAT. Alleen op afspraak. Cursussen en workshops ook buiten openingstijden. Winkel is ook open tijdens openingstijden Kapper Korte Mette. Telefoon: 06 55 81 61 65. algemene voorwaarden cursussen. verkoopvoorwaarden Sally Says Recycle. 6521 CC Nijmegen.
seo bedrijven
Dagje vintage shoppen bij KSV resource.wageningenur.nl.
Dat gaat haar goed af, sinds mei vorig jaar was ze al in Groningen, Maastricht, Utrecht en Nijmegen. De tweedehands kledingstukken komen voornamelijk uit Nederland. Letterlijk betekent vintage ouder dan 20 jaar, hoewel kleiding uit eind jaren 90 eigenlijk te jong is voor VinoKilo, zegt Westermann. Ongeveer drie procent van de kleren die mensen weggooien in kledingbakken is vintage en wordt als zodanig in Nederland verkocht aan kledinghandelaren. Via een Amsterdamse handelaar komt deze kleding onder andere bij VinoKilo terecht.
beste zangers
Tweedehandskledingbeurzen Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Georganiseerd door: Jill Diana. zondag 23 september Grevenbicht. Tijdens de garageverkoop in Grevenbicht Papenhoven Schipperskerk op zondag 23 maart vindt er op Rondstaai 8a in Grevenbicht een grote tweedehandskleding beurs plaats. Kleding en accessoires voor zowel. Georganiseerd door: Garageverkoop Beeg.
vintage meubelen antwerpen
Succubus, Retro en Vintage geïnspireerde Kleding online Shop nu op Succubus.
Elk stuk is met zorg en liefde uitgezocht op kwaliteit en pasvorm, zodat wij 100% achter onze collectie staan. Succubus.nl is een webwinkel die zich specialiseert in de online verkoop van retro geïnspireerde kleding en vintage geïnspireerde kleding. Van jaren 50 jurken met volle petticoats tot verleidelijke pencil jurkjes van Marilyn Monroe.
Beste vintage en tweedehands winkels in Nijmegen My Wanderlust Diary.
Adres: Lange Hezelstraat 57. Helaas had ik niet de kans om deze winkel te bezoeken. Fabrics More geeft zelf aan de grootste vintage winkel van Nijmegen te zijn. Kleding wordt verkocht per kilo en komt uit de periode zestiger jaren tot de jaren negentig.
Home Sussies Vintage.
Al meer dan 10 jaar geleden zijn we van start gegaan met onze winkel in Utrecht en ruim 4 jaar geleden is er een tweede locatie bijgekomen in Nijmegen. Bij ons kan je terecht voor vintage kleding voor zowel mannen als vrouwen.
Tweedehands en vintage kleding koop je in deze webshops Zaailingen.
SugarSugar werd getipt door ja, alweer Hermien. Vintage kleding voor dames, heren en kinderen, ook vintage interieur. Mooie fotos met vermelding van afmetingen. Verhip vintage werd getipt door Merijntje. Nette damesmode, goede kwaliteit en bejubeld om de goede service. Op afspraak te bezoeken in Nijmegen.

Contacteer ons