Meer resultaten voor vintage kleding rotterdam

Vintage Island Home.
Op 15 april is de vierde winkel van Vintage Island geopend, en wel in Den Haag, aan de Korte Poten 29 tussen Centraal Station en het Binnenhof! Vanaf begin maart posten wij iedere dag een leuk bericht op ons Instagram account.
vintage meubelen antwerpen
Home Episode.
1012 TZ Amsterdam. 31 0 203585022. 3511 NR Utrecht NL. 31 0 302367907. 2513 BJ Den Haag. 31 0 704492882. 2011 RZ Haarlem NL. 31 0 235426343. Witte de Withstraat 19A. 3012 BL Rotterdam NL. Rue de la Violette 28.
pandora
de Hofbogen Vintage in hart nieren.
Ontdek de hotspots van Rotterdam: Food Drinks, Fashion, Design. Vintage in hart nieren. You are here.: Vintage in hart nieren. 2 augustus 2016 Lifestyle. Bobby Pin Boutique Insulindestraat 46. In de Hofbogen vind je bijzondere en unieke ondernemers. Af en toe zetten we een ondernemer in the spotlights. Deze keer Bobby Pin Boutique. Op zoek naar Vintage kleding uit de jaren 30 tot 60?
bedrijfskleding rotterdam
Wini vintage.
Vrij en za: 10.30-18.00. Winis basis is stijl, kwaliteit en recycling. In die combinatie komen mooie dingen vanzelf boven drijven. Wini is er voor jong en oud, met vintage kleding en fashion accessoires, voor dames én heren. copyright Wini 2008-2016.
colloidaal platina
Home Reshare Store.
Tweedehands en vintage kleding koop je in deze webshops Zaailingen.
Ook van deze winkel krijg ik de indruk dat het kwalitatief allemaal in orde is. Behalve de webshop zijn er ook stenen winkels in Rotterdam en Den Haag. Rewind Play Fast Forward. Dat deze webshop oog heeft voor kwaliteit zie je al aan de website. Het aanbod aan vintage en merkkleding is duidelijk een stuk chiquer dan bij de andere winkels in dit lijstje. Op vrijdagmiddag en op afspraak kun je de kleding ook in het echt bekijken in de winkel in Delft.
Hotspots in Rotterdam: bio, duurzaam en vintage Het Zero Waste Project.
Een fijne snuffelwinkel: bij dit fonkelnieuwe antiquariaat vind je oude tijdschriften, mooie plantenboeken en nostalgische kaarten en foto's' van Rotterdam. Getipt door de antiquair bezochten we de Garage Sale in de achtertuin van Margootje Vintage. Niet alles was helemaal onze stijl, maar we verlieten de zelfbestempelde schatkamer wél met een grote glimlach en een wollen jasje, trui en vintage tasje. Naast kleding vind je hier ook leuke vintage items zoals oude schoolplaten, servies en schilderijtjes.
Thrifting 101 Hoe scoor ik goedkope vintage items in de kringloop? Nieuwe Hoop.
Hoe scoor ik goedkope vintage items in de kringloop? Zeggen dat ik blij word van thriften kringlopen, zou een enorm understatement zijn. Zelf zou ik zeggen dat ik gewoon van zuinig en voordelig shoppen hou.zijn Als je in mijn kast zou kijken, zal je waarschijnlijk merken dat ongeveer 80% 90% van de kleding tweedehands is.

er geen hosting voor dit domein bestaat.; de hosting mogelijk om administratieve redenen is uitgeschakeld.; er mogelijk een probleem is met uw dienst op ons platform. Voor meer informatie neemt u contact op met onze afdeling Sales via sales@hostnet.nl, 020-7500800 of op Twitter: @hostnet_webcare.

Contacteer ons