Meer resultaten voor vintage kleding leeuwarden

Vintage winkels in Leiden Leiden Studentenstad.
Door gedragen kleding een nieuw leven te geven is het label duurzaam, maar daarom niet minder eigentijds of eigenzinnig. Bij VNTG kun je voor elke stijl slagen: van elegante jurken uit de jaren 50 tot sportief vintage uit de jaren 90.
bosiet training
knijter.nl Bohémien.
Kijk, je heb tweedehands en je hebt vintage. Ten onrechte worden deze twee vaak door elkaar gebruikt: vintage is wèl tweedehands, maar niet alle tweedehands is ook vintage! Bij Bohémien in Deventer gaat het om echte vintage: kleding en accessoires uit de jaren 60, 70 en 80.
agile training
Funshoppen in Leeuwarden A Guide to Leeuwarden.
Ze verkopen ook kleurrijke retro kleding voor vrouwen van Whos that Girl en Blutgeschwister. De winkel staat vol met dingen die leuk zijn om te krijgen of weg te geven. Locatie: Sint Jacobsstraat 11, Open: di-woe 1230-18, do-vrij 1030-18, zat 1030-1700.: Pic Liz Boetiek. De Oosterstraten zijn een andere kanshebber voor leukste winkelstraat van Leeuwarden.
glasfolie suncontrol
Hoe ga je om met vintage? Modemuze.
De herwaardering van kleding of spullen lijkt steeds weer opnieuw te bloeien. En ieder heeft zijn eigen smaak, zoals Birthe Weijkamp die in deze blog laat zien hoe je kleding uit de jaren 20 tot 60 kunt herkennen. Vintage de stijl van vroeger.
beste zangers
Gratis online Klassieke Spellen.
De spellen zijn beschikbaar op desktop, tablet en mobiel Android, iOS, Windows Mobile. Gebruik de zoekfunctie om een spel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe klassieke spellen.
Outdoor Survival kleding koopt u op Dicks.NL Dick's' dumpstore.
Vintage Industries Cavan Jacket. Write Your Review. Longhorn Lederen Handschoenen. Write Your Review. M65 Combat Broek Heavy Cotton Zwart. Write Your Review. CWU Heavy Fostex. Write Your Review. Neopreen Kevlar Handschoenen. Write Your Review. Poncho Ripstop In Zwart Groen. Write Your Review. Military CC Parka Zwart. Write Your Review. Combat Broek BDU Zwart. Write Your Review. Tropenkoppel Riem Zwart. Write Your Review. Tropenkoppel Riem Woodland Camouflage. Write Your Review. Camouflage broek combat BDU Urban. Write Your Review. Combat Broek BDU Woodland. Write Your Review. Combat Broek BDU Navy Blauw. Write Your Review. Kleding bij DICKS.NL, bij de tijd en zeker fashion! Geen breedte artikelen maar doelgericht. U treft hier die kleding aan welke zich leent voor een van onze doelgroepen. Wat te denken van Outdoor Survival activiteiten of Veiligheidskleding. En natuurlijk is er ook de kleding die nu eenmaal hoort bij de Schietsport. Tot slot willen wij u ook nog de authentieke dumpstore Legerkleding aanbieden. Dat is allemaal terug te vinden in de webwinkel van DICKS.NL. Dicks Dumpstore is al 25 jaar een begrip in Leeuwarden.
Over 38 Dresses 38 Dresses.
In het historische centrum aan de Bagijnestraat in Leeuwarden is de kledingwinkel 38 Dresses gevestigd. 38 Dresses verkoopt alleen nog maar nieuwe kleding van heel veel leuke merken. De winkel is in 2013 gestart als een vintage winkel maar al snel ontdekte ik merken als Tante Betsy en Disaster Designs.
Designed For Maria.
Tuinen 30 Leeuwarden. Vintage kledingwinkel op de Tuinen 30 in leeuwarden. gespecialiseerd in de kledingperiode van 1920 tot 1980. Juist deze periode omdat we een passie hebben voor deze periode. Dat heeft te maken met de supervrouwelijke afwerking van de kleding met name voor de stoffen, de figuur belijnende afwerking en de mooie schnitt.
Vintage winkels in Maastricht Maastricht Studentenstad.
Een winkel die al ruim 30 jaar kleding verkoopt in Maastricht. Bij Giensch wordt alles regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, zo weet je dat je kleding lang mee zal gaan. Naast vintage kleding verkoopt Giensch ook nieuwe kleding met een vintage uitstraling.

Contacteer ons